Bli kjent med egen seksualitet

Det å bli kjent med seg selv og sin egen seksualitet vil kunne åpne for utrolig spennende og deilige opplevelser. Du vil også bli tryggere på hva du liker og du kan oppleve at seksualitet er nokså flytende.

I dagens samfunn er seksualitet satt veldig i boks, men jeg vil påstå at seksualitet er mye mer flytende enn som så. Du kan oppleve å definere deg selv som heterofil, men allikevel møte en av samme kjønn som du får en tiltrekning mot og som tenner deg. Det kan være skummelt, men også gi en utrolig fin opplevelse og gi nytelser du ikke har vært borti før. Ved å være trygg på egen seksualitet kan du lettere være åpen for å tørre og prøve noe nytt. 

Det at vi som samfunn nesten alltid har en tanke om at man enten liker det motsatte kjønn eller samme kjønn, gjør at mange ikke tørr å utforske. De vil ikke bli satt i feil boks. Men om man har den tankegangen så lar du ikke deg selv bli kjent med din egen seksualitet. Uten å vite det så kan det hende du går glipp av en fin opplevelse og en ny relasjon, fordi du ikke følger hva kroppen ønsker, men hva normen er, i forhold til hvilken boks du har plassert deg i. 

Du kan starter med å bli kjent med kroppen din, dine erogene soner, hvordan du liker å onanere og hvordan du oppnår orgasme. Prøv å onaner til egene fantasier og opplevelser, noveller som er lik dine fantasier eller bruk porno, men hver oppmerksom på hvilke nettsider du bruker og hvordan skuespillerne har det. 

Det å onanere og bli kjent med erogene soner er prima. Ikke bare er onani utrolig helseforebyggende, men du blir kjent med hvordan du best mulig oppnår orgasme. For damer kan det være effektiv å stimulere klitoris, enten ved hjelp av fingerne eller leketøy, mange får også orgasme med penetrering analt og vaginalt. For menn kan det være å runke på den spesiell måte, ha leketøy, stimuli av prostata eller pung.

Spesielt for heterofilen menn er nok det med flytende seksualitet vanskelig. Tanken på å bli tiltrukket av en annen mann i en gitt situasjon eller bare det å utforske stimuli av prostata. Det er nok mer tabu og mange som har tanker om at ingenting skal nærme seg rumpehullet. Men faktum er det at stimuli av prostata kan gi deg en ny type opplevelse av orgasme, og kan berike både onaneringen og sexlivet ditt. Du kan bruke forskjellige type leker, som buttplug, prostatavibrator eller be partneren din om å stimulere med en finger.

I monogame forhold kan det være vanskelig å la seksualiteten være flytene, men det betyr ikke at du ikke kan utforske det. Bruk din egen fantasi, prat med partneren din om det. Kanskje det kan være noe dere begge tenner på. Tørr å la partneren din få tilgang til disse fantasiene og kanskje dere sammen får et rikere sexliv og ny gnist. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *