Er det feil med misjonæren?

I helgen var jeg med en venninne og samtalen kom fort inn på sex, spesielt med tanke på at hun ofte får spørsmål om hun liker det kinky i sengen. Vi ble enig i at det har blitt et for stort fokus på at man må ha en fetisj. Spesielt når man dater kommer dette spørsmålet fort opp, ikke sjeldent vi får det på første date. Men hva svarer man da når man kanskje ikke har noe spesielt kinky ting man liker?

For hvorfor er det feil å ville ha misjonæren? Det er en stilling hvor man kommer ganske dypt inn, man kan kysse, beina kan krysses rundt livet til partneren din. Det er rett og slett en ganske så fin stilling. Men til tross for at det er en fin stilling som ofte kan føre til orgasme, så har den fått et rykte på seg for å være kjedelig.

Og misforstå meg rett, det kan være gøy å teste ut litt kinky greier. Men det burde da være innenfor å si at misjonæren er favorittstillingen sin, uten at det gir grunnlag for å si at man er en kjedelig sexpartner. Jeg tror det kommer litt fra porno, det at man må teste ut mer, og man ser stillinger som ser deilig ut, men som nødvendigvis ikke funker.

Så er det dette rare fenomenet om at man blir spurt om dette på første date. Det har blitt ganske normalt å ha sex på første date, spesielt om man har pratet litt på tinder og snapchat før man møtes. Men er ikke litt av morroa å finne ut av hva partneren liker når man kommer hjem og muligens skal ha sex? Og om man får spørsmålet på første date om man liker noe kinky, klarer man da å si at: nei, jeg liker best vanilje. Stå for det og se reaksjonen. Det kan være vanskelig, for man vil jo imponere litt. Havner man i fellen om å si at man liker noe, men som egentlig ikke tenner i det hele tatt, så starter man jo sexlivet med denne partneren veldig dumt.

Så jeg anbefaler til alle som går på date, om det ikke er pratet om på forhånd, ikke spør om den andre personen liker det kinky. Og om man gjør det, men får til svar om at personen liker misjonær best, ikke avskriv personen. Muligens så kan det bli din beste misjonæropplevelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *